Ana SayfaETKİNLİKLERAvrupa’da hidrojen teknolojilerine talep artıyor

Avrupa’da hidrojen teknolojilerine talep artıyor

28-29 Eylül Avrupa Hidrojen Teknolojisi Fuarı’nda hidrojen teknolojisine yönelik artan talebi öne çıktı. Fuarın Ana Teması; Pazarlar, Müşteriler ve Çözümler olarak belirlendi.

Hidrojen Haber- Hidrojen teknolojisi, küresel enerji dönüşümünde kilit bir rol oynamaya hazırlanıyor. Bu eğilimin en son kanıtı, 28-29 Eylül tarihlerinde gerçekleşmekte olan ve Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Avrupa Hidrojen Teknolojisi Fuarı’nda görülüyor. Fuarda, hidrojen yakıt hücreli araçlar, hidrojen üretimi ve depolama gibi çeşitli konularda yeni ürünler ve teknolojiler sergileniyor.

Enerji Endüstrileri Konseyi (EIC) CEO’su Stuart Broad, “Bu pazar patlıyor, Daha önce hiç bu kadar yoğun bir pazar görmemiştik. Dışarıdaki ürün fırsatlarının miktarı eşi benzeri görülmemiş.” ifadesini kullandı.

Fuar, hidrojen üretimi, depolama, dağıtım, altyapı ve uygulamaları konusunda son gelişmeleri sergiliyor.Fuarda hidrojen ekonomisini desteklemek için politika, finansman, işbirliği ve inovasyon gibi konuları da ele alacak. Ayrıca hidrojenin temiz enerji geçişindeki rolüne ve talep yaratma stratejilerine odaklanacak. Fuarın ana teması “Hidrojen Talebi: Pazarlar, Müşteriler ve Çözümler” olarak belirlendi.

Fuar katılımcıları, hidrojen teknolojisine yönelik artan talebe işaret ediyor. Fuarın organizatörü Messe München, fuara bin 500’den fazla katılımcının katıldığını ve bunların 200’den fazlasının ilk kez fuarda yer aldığını açıkladı.Fuarda Yeni ürünler ve teknolojiler yönelik Ar-ge yatırımları ilgi çekti.

Hidrojen Teknolojisi Fuarı ile birlikte yer alan Karbon Yakalama Teknolojisi Fuarı, mavi hidrojenin faydalarının kilidini açmanın anahtarı olabilecek teknolojileri sunuyor.

İlginizi çekebilir:  800 km'lik hidrojen kamyonu yola çıkıyor
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER