Ana SayfaOTOMOTİVHidrojenli Renault ile 700 km menzil

Hidrojenli Renault ile 700 km menzil

Fransız otomotiv üreticisi Renault, 5 dakikalık hızlı yakıt ikmal süresiyle 700 km'ye kadar yol gidebilen ticari aracı Master H2-Tech'i tanıttı.

HidrojenHaber – Fransız otomotiv üreticisi Renault, 5 dakikalık hızlı yakıt ikmal süresiyle 700 km’ye kadar menzile sahip ticari aracını Hannover’deki IAA Ulaştırma etkinliğinde tanıttı. Renault Master H2-Tech adı verilen prototip araç, ticari ulaşımda devrim yaratmayı amaçlıyor.

Renault, Master H2-Tech’i sürekli operasyonel kullanılabilirliği sağlamak ve çeşitli endüstrilerdeki profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarladı. Entegre çalışan pil ve yakıt hücresi. ticari müşterilerinin beklediği ferahlığı ve yük kapasitesini sağlarken, yüksek enerji verimliliği ve güvenilirlik sağlıyor.

Sıfır emisyonlu hidrojen yakıt hücresi teknolojisiyle yoğun profesyonel kullanım için ideal değerler sunan aracın ticari lansmanının 2025’te gerçekleşmesi bekleniyor.

Master H2-Tech, hidrojen istasyonları ve karbon içermeyen yakıt tedariki de dahil olmak üzere eksiksiz bir hidrojen ekosistemi oluşturmak için çalışan HYVIA‘nın desteğiyle tasarlandı.

İlginizi çekebilir:  INEOS Avrupa’nın ilk sertifikalı yeşil hidrojen üreticisi oldu
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER