Ana SayfaETKİNLİKLEREIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı başladı

18’inci “EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, bu yıl da karma Enerji dünyasının en saygın ve öncü isimlerini buluşturacak. Etkinlik, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini kabul edecek.

HidrojenHaber – Türkiye’nin önde gelen enerji organizasyonlarından 18’inci “EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı, bu yıl da enerji dünyasının önemli isimlerini buluşturacak. Etkinlik, 9-11 Ekim 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor.
Açılış konuşmalarını Akkuyu Nükleer JSC Başkanı Anton Dedusenko İle Bosna Hersek Enerji Bakan Yardımcısı Admir Softic’in gerçekleştirdiği etkinlik geniş katılımla İstanbul Fuar Merkezi’nin 5, 6 ve 7’nci salonlarında başladı.

Fuarın üçüncü günü olan 11 Ekim 2024’te ise 11.00’de başlayan oturumda “EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nın özel oturum konuğu Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olacak.

Bu yıl 35.000 m²’lik geniş bir alanda, güneş ve rüzgar enerjisi başta olmak üzere birçok yenilenebilir enerji kaynağının tanıtıldığı ve enerji sektöründe yatırım yapmak isteyen binlerce profesyoneli ağırlayacak bir ortam sunuyor. Özellikle kendi fabrikası, işyeri veya evi için güneş ya da rüzgar enerjisi santrali kurmak isteyen yatırımcılar için değerli bir fırsat olan EIF 2024, sektördeki yenilikler ve iş birlikleri açısından büyük fırsatlar yaratıyor.

EIF Dünya Enerji Kongresi kapsamında 3 salonda düzenlenen oturumlarda ise sektörün kendi alanlarında önemli isimleri sunumlar yapıp, sektördeki gelişmeleri değerlendirecekler. 

Kongre programını görüntülemek için tıklayın!

İlginizi çekebilir:  Bu bitki havayı temizlerken elektrik üretiyor
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER