Ana SayfaELEKTROLİZÖREnapter’in elektrolizör siparişlerinde 7 kat artış 

Enapter’in elektrolizör siparişlerinde 7 kat artış 

Enapter, 2024 yılının ilk çeyreğindeki elektrolizör siparişlerinde geçen yıla oranla yüzde 730'luk bir artış yaşandığını duyurdu.

Hidrojen haber- Alman elektrolizör üreticisi Enapter’in Bu yılın ilk çeyreğinde, gelen siparişlerin 9,29 milyon avro’ya ulaştığı açıklandı.Geçen yılın aynı döneminde ise 1,27 milyon avro olmuştu. Siparişlerin yüzde 60’ı yeni müşterilerden geldi ve yüzde 75’i AEM NEXUS megawatt sınıfı elektrolizörü içindi.

Enapter’ın AEM Nexus megavat sınıfı elektrolizörlerine atfedilen siparişlerin yüzde yüksekliği, şirketin yenilikçi teknolojisinin endüstriyel ölçekte yeşil hidrojen üretimindeki potansiyelini gösteriyor. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki siparişlerin yaklaşık 1,5 milyon avro değerinde olduğu ve bu siparişlerin Enapter’ın ABD genel distribütörü CleanH2 Inc. aracılığıyla gerçekleştirildiği belirtiliyor.

Enapter’ın CEO’su Jürgen Laakmann, şirketin hem yeni müşteriler kazandığını hem de uzun süredir devam eden müşterilerin ek projeler için daha büyük siparişler verdiğini belirtti. Laakmann, birçok yeni müşterinin ürünleri iridyum içermemesi nedeniyle tercih ettiğini ve bu durumun piyasanın sadece hızla büyümediğini, aynı zamanda teknolojilerinin çeşitli uygulama alanlarındaki müşteri gereksinimlerini tam olarak karşıladığını gösterdiğini ifade etti.

İlginizi çekebilir:  Avrupa hidrojen sertifikasyonu Bureau Veritas’ın
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER