Ana SayfaÇEVRESELEnerjisa üçüncü kez FTSE4GOOD’da

Enerjisa üçüncü kez FTSE4GOOD’da

Enerjisa Enerji; FTSE4Good Endeksi'ne üst üste üçüncü kez girdi.. Endekse dahil olabilmek için, şirketlerin insan hakları, iklim değişikliği ve yolsuzlukla mücadele politikaları gibi belirli çevresel, sosyal ve yönetişim kriterlerini karşılaması gerekiyor.

Hidrojen haber- Enerjisa Enerji, küresel anlamda büyük prestije sahip olan ve Londra Borsası’na bağlı endeks sağlayıcı FTSE Russell’ın hazırladığı FTSE4Good endeks serisine 3. kez dahil oldu. Şirketler, bu endekste insan hakları, iklim değişikliği ve yolsuzlukla mücadele politikaları da dahil olmak üzere belirli çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) kriterlerini karşılaması gerekiyor.

“KENDİ STANDARTLARIMIZI OLUŞTURUYORUZ”

Sürdürülebilirliği tüm organizasyonun iş yapış şeklinde bir temel yapı taşı olarak gördüklerinin ve kendilerini bu alanda geliştirmeye odaklandıklarının altını çizen Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, sürdürülebilirlik etki odağında ürün ve hizmetler geliştirmenin yanı sıra çevresel, sosyal ve yönetişim uygulamalarında da küresel trendleri baz alarak kendi yüksek standartlarını oluşturduklarını belirtti.

İlginizi çekebilir:  AVL ve Red Bull ‘dan yenilikçi yakıt hücresi teknolojisi
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER