Ana SayfaİŞ DÜNYASIGüney Kore’den 24 yeni sıvı hidrojen istasyonu 

Güney Kore’den 24 yeni sıvı hidrojen istasyonu 

SK Plug Hyverse ile yapılan 24 sıvı hidrojen istasyonluk yeni anlaşma, Güney Kore'nin hidrojen altyapısını güçlendiriyor ve çevre dostu taşımacılığa geçişini hızlandırıyor.

Hidrojen Haber- Güney Kore, sürdürülebilir ve temiz enerji çözümlerine olan bağlılığını bir kez daha gösteriyor. Nikkiso Clean Energy & Industrial Gases Group, SK Plug Hyverse( SK E&S ve Plug Power arasındaki ortak girişim ) ile yapılan bir anlaşma kapsamında, ülke genelinde 24 sıvı hidrojen yakıt istasyonu kuracak. Bu gelişme, Güney Kore’nin hidrojen ekonomisini genişletme ve karbon emisyonlarını azaltma yönündeki çabalarını destekliyor.

Nikkiso’nun 70 yılı aşkın süredir kriyojenik pompa ve 26 yıldır alternatif yakıt istasyonları geliştirme ve üretme konusundaki deneyimi, şirketi bu alanda öncü bir ortak haline getiriyor. SK Plug Hyverse ile iş birliği, Güney Kore’nin hidrojen altyapısını ve ekonomisini büyütme çabalarına katkı sağlayacak.

Birkaç sıvı hidrojen istasyonu başarıyla devreye alınmış ve otobüsler için ardışık yakıt ikmali yapılmış durumda. Geri kalan istasyonların da önümüzdeki yıl içinde faaliyete geçmesi bekleniyor.

İlginizi çekebilir:  DNV : “Net sıfır” hedefine ulaşmak için sekiz kat daha fazla hidrojen gerekiyor
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER