Ana SayfaOTOMOTİVH2X Global ve KTM’nin hidrojenli vanları sürücüleri “canlandıracak” 

H2X Global ve KTM’nin hidrojenli vanları sürücüleri “canlandıracak” 

H2X Global ve KTM Technologies bir konferansında yenilikçi hidrojenle çalışan vanlarını tanıttı.

Hidrojen Haber- Hidrojen yakıt hücreli araç üreticisi H2X Global, otomotiv mühendisliği firması KTM Technologies ile işbirliği yaparak, Gövde Mühendisliği Günleri Konferansı’nda hidrojenle çalışan profesyonel bir vanı sergiledi. Ortaklar, güçlü ve hafif araç gövdeleri için yenilikçi çözümler geliştirmek üzere birlikte çalışıyor.

Bu işbirliğinin devrim niteliğindeki bir yönü, NF’nin oksijen konsantratörünün H2X araçlarına entegrasyonu. Yaklaşık yüzde 90 oksijen verebilen bu yoğunlaştırıcı, sürücüye bakacak şekilde konumlandırılmış ve aracın içinde standart seviyelerden yaklaşık yüzde 40 daha yüksek, oksijen açısından zengin bir ortam yaratıyor. Bu yenilik, sürücüleri yolculukları sırasında uyanık, uyanık ve potansiyel olarak daha mutlu tutmayı amaçlıyor.H2X Global ve KTM, otomotiv endüstrisinde yeşil hidrojen çözümlerine öncülük etmeyi ve profesyonel sürücülerin ihtiyaçlarına uygun araçlar geliştirmeyi hedefliyor.

Konferansa BMW, Tesla, Honda ve diğer birçok OEM ve tedarikçi dahil olmak üzere önde gelen araç üreticilerini temsil eden 180’den fazla otomotiv endüstrisi uzmanı katıldı. Katılımcılar arasında H2X Global’in konseptinin otomotiv sektöründe, özellikle de profesyonel sürücüler için ‘canlandırıcı bir bakış açısı’ sunduğu görüşü hakim oldu.

H2X Global’in web sitesinde Darling Van Kompakt Standart Uzun olmak üzere üç boyutu listeleniyor. Minibüsler 3,5 tona kadar yük taşıyabiliyor ve 400 km menzil sunuyor.

Eylül ayında şirket, Güney Kore’de tanınmış bir oksijen konsantratörü üreticisi olan ve araç içi oksijen tedarik sistemi O2REX-V ile sürücülere yorgunluğu azaltmak ve konsantrasyonlarını artırmak için taze, yüksek konsantrasyonlu oksijen sağlayan NF Co. ile bir anlaşma imzalamıştı.

İlginizi çekebilir:   “21. yüzyılın petrolü yeşil hidrojen olacak”
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER