Ana SayfaİŞ DÜNYASIHidrojenli BMW iX5 için araç içi ödeme tanıtıldı

Hidrojenli BMW iX5 için araç içi ödeme tanıtıldı

BMW ‘den araç İçi ödemelerle hidrojen istasyonları için ödeme kolaylığı sağlayacak. BMW iX5 Hidrojen sahipleri, şimdi Almanya genelinde hidrojen yakıtı doldurma işlemleri için bu özelliği kullanmaya başladı.

Hidrojen Haber- BMW, Avrupa genelindeki müşterilerinin araçlarından doğrudan yakıt, otopark ve şimdi de hidrojen yakıtı doldurma işlemleri için ödeme yapmalarını sağlayan araç içi dijital hizmetlerinde yeniliği duyurdu. Bu yeni özellik, şu anda İşletim Sistemi 8, 8.5 ve 9 ile donatılmış BMW modelleri için kullanılabilir durumda ve önümüzdeki haftalarda İşletim Sistemi 7 ile donatılmış araçlara da bu işlevselliğin genişletilmesi planlanıyor.

Geleneksel yakıt için, Almanya’daki 500 binden fazla BMW sahibi artık Aral, Esso, HEM, Q1, Sprint, Team ve Allguth gibi katılımcı benzin istasyonlarında araç içi sistemlerini kullanarak yakıt dolumu için ödeme yapabilirler. 

Katılımcı bir istasyona varıldığında, sürücüler merkezi ekran üzerinden ödeme işlemini tamamlarlar, burada pompayı seçer ve işlemi onaylarlar. İşlem bildirimleri hem ekranda hem de My BMW Uygulaması üzerinden gönderilir, böylece sürücüler yakıt harcamalarını kolayca yönetebilirler.

BMW iX5 Hidrojen için süreç benzer ve hidrojen yakıtı doldurma için sorunsuz bir deneyim sunuyor.

İlginizi çekebilir:  Siemens Çin tasarımı elektrolizör üretecek
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER