Ana SayfaULAŞIM ARAÇLARIHidrojenli iş jetleri ile havacılıkta yeni dönem !

Hidrojenli iş jetleri ile havacılıkta yeni dönem !

Sirius ve BMW ortaklığıyla hidrojenle çalışan çevre dostu iş jetleri, özel hava yolculuğunda yeni bir sayfa açıyor.

Hidrojen Haber- Londra’da düzenlenen MOVE Expo’da, havacılık sektöründe çığır açan bir gelişme yaşandı. Sirius Aviation ve BMW Group Designworks işbirliğiyle geliştirilen, hidrojenle çalışan lüks iş jetleri Sirius CEO-JET ve Sirius Adventure Jet, sürdürülebilir özel hava yolculuğu için yeni bir dönemi müjdeliyor. Bu devrim niteliğindeki uçaklar, karbon emisyonlarını önemli ölçüde azaltarak çevre dostu alternatifler sunuyor.

Sirius Aviation AG’nin Kurucusu ve CEO’su Alexey Popov ve tasarım ortağı BMW Group Designworks tarafından sunulan bu yenilikçi jetler, keskin özellikleri, üstün tasarımı ve resmi tanıtım videosu ile dikkat çekiyor. CEO-JET, iş seyahatleri için çevre dostu bir seçenek sunarken, Adventure Jet ise küresel turizm ve keşif için yeni ufuklar açıyor.

Sirius CEO-JET, sıfır karbon emisyonu için hidrojen-elektrik güç aktarım sistemini kullanıyor ve 323 knot hıza kadar çıkabiliyor. 1150 mil menzile sahip olan bu uçak, üç yolcu kapasiteli ve zengin kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Adventure Jet ise, sürdürülebilir seyahat için tasarlanmış, beş yolcu kapasiteli ve 1150 mil menzile sahip.

İlginizi çekebilir:  Belçika’dan yeşil çelik fabrikasına büyük teşvik
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER