Ana SayfaGÜNCELİngiliz işçi İşçi Partisi'nden hidrojene büyük destek !

İngiliz işçi İşçi Partisi’nden hidrojene büyük destek !

İngiliz işçi partisi gelecek beş yıl içinde yeşil hidrojen üretimine 500 milyon sterlin ve karbon yakalama teknolojilerine 1 milyar sterlin ayırma sözü verdi.

Hidrojen Haber- İngiltere’de siyasi gündem, İşçi Partisi‘nin çevre dostu enerji kaynaklarına büyük yatırımlar yapacağını duyurmasıyla hareketlendi. Parti, gelecek beş yıl içinde yeşil hidrojen üretimine 500 milyon sterlin ve karbon yakalama teknolojilerinin hızlandırılmasına 1 milyar sterlin ayıracak. Bu adım, ülkenin temiz enerji süper gücü olma yolunda ilerlemesini sağlayacak ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir dönüm noktası oluşturacak.

İşçi Partisi’nin bildirgesi, yeşil hidrojen üretimini desteklemek için 500 milyon sterlin ayıracağını taahhüt ediyor. Bu, ülkenin enerji bağımsızlığını tekrar kazanmasına ve yüksek enerji faturaları, aşırı karbon emisyonları ve enerji güvensizliği dönemini sona erdirmesine yardımcı olacak. Ayrıca, İngiltere’nin kendi enerji çözümlerini geliştirip dünya çapında ihraç etme fırsatını yakalamasını sağlayacak.

İşçi Partisi, enerji ve iklim politikalarını belirleyecek bir “Enerji Bağımsızlığı Yasası”nı yeniden taahhüt ediyor. Bu yasa, İngiltere’nin enerji üretimi ve depolama geleceğini kucaklayacak ve mevcut deniz aşırı altyapıyı ve iş gücünün becerilerini kullanacak. Parti, ayrıca her köşede sanayi kümelerini karbonsuzlaştırmayı ve parlamento boyunca 1 milyar sterlin ek yatırım yapmayı vaat ediyor.

İlginizi çekebilir:  Hidrojenli-elektrikli Revo Zero SUV ön siparişe açıldı
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER