Ana SayfaELEKTRİKJCB’ den hidrojen yanmalı jeneratör 

JCB’ den hidrojen yanmalı jeneratör 

JCB'nin hidrojen jeneratörüyle sıfır emisyonlu inşaat sektörü için yeni bir adım atılıyor.

Hidrojen Haber- Hillhead Show‘da yeni bir konsept tanıtıldı; Bu JCB’nin  hidrojen yanmalı motor tarafından çalıştırılan bir jeneratörü .JCB böylece inşaat ve tarım makineleri için sıfır karbonlu bir yakıt çözümü olarak hidrojeni öncü bir yakıt olarak değerlendirme sürecinde büyük bir adım daha atıyor. 

Şirket, hidrojeni bir yakıt çözümü olarak geliştirmek için 100 milyon sterlinden fazla yatırım yapıyor ve şimdiye kadar 115 farklı motor üretti. Bu motorlar, kazıcı yükleyiciler ve Loadall teleskopik işleyicileri çalıştırıyor. 

G60RS H jeneratör seti, sıfır karbonlu iş sahalarının geleceğine bir bakış sunuyor ve JCB hidrojen jeneratörünün, dizel eşdeğerine göre aynı güç, performans ve verimliliği nasıl sağladığını vurguluyor.

Şirket, JCB’nin üç fazlı Powerpack’ı ile birlikte çalışan bir hidrojen jeneratörünün, yenilenebilir kaynaklardan enerji sağlandığında, etkin bir şekilde bir pil şarj cihazı haline geldiğini ve yalnızca pilin doldurulması gerektiğinde veya zirve yük noktalarında kısa süreler için çalıştığını belirtiyor.. Bu, yakıt tüketimini azaltıyor ve uzun süre sessiz veya sessiz saatler operasyonu sağlıyor. Hidrojen jeneratörleri ile pil kutularının birleşimi gerçekten büyük bir yenilik ve yerinde mikro şebekelerin oluşumuna yol açıyor.

İnşaat sahaları bugün, yetersiz veya erişilemez şebeke bağlantıları nedeniyle dizel güce bağlı, ancak dizel, net sıfır hedefleriyle uyumsuz olduğundan, müşteriler alternatifler arıyor.. JCB’nin Özel Projeler Grup Direktörü Tim Burnhope, “Hidrojen jeneratörü, bu alternatifi sunar, yerinde temiz güç sağlar. Refah birimlerinden aydınlatma kulelerine kadar her şeye sıfır karbon gücü sağlar. Ayrıca, dizel eşdeğeri ile aynı şekilde çalışır, tanıdık operasyon, kurulum, bakım ve servis sağlar” diyor.

İlginizi çekebilir:  Vergi desteği ile mavi hidrojen en ucuz yakıt  olabilir
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER