Ana SayfaTEKNOLOJİMikro hidrojen jeneratörleri geliyor !

Mikro hidrojen jeneratörleri geliyor !

GWSO, Oda Sıcaklığında ve Normal Basınçta Hidrojen ve Oksijen Üreten Sistemlerini Tanıttı. Şirket, EcoHydroGen ve TrinityPower Nexus sistemlerinin enerji sektörünü dönüştüreceğini ve askeri enerji ihtiyacını karşılayacağını söylüyor.

Hidrojen Haber- GWSO, Kansas’taki Encountering İnnovation konferansında oda sıcaklığında ve normal basınçta saf hidrojen ve oksijen üretebilen ilk sistemler olan EcoHydroGen ve TrinityPower Nexus sistemlerini ortaya görücüye çıkardı. Bu sistemler, özel elektrokimyasal reaktörler kullanarak elektrik direnci olmadan elektrik iletme özelliğine sahip bir malzeme oluşturuyor. Bu malzeme, elektrik kaybını önlemek ve elektronik cihazlarda ısı dağılımı sorunlarını çözmek için devrim niteliğinde bir çözüm sunuyor.

EcoHydroGen ve TrinityPower Nexus sistemleri, modüler tasarımı, ölçeklenebilirliği ve hem hidrojen hem de oksijen jeneratörü olarak çift işlevi sayesinde 20 milyar dolarlık bir askeri enerji pazarı için ideal çözümlerdir. Ayrıca, teknolojinin harici sistemlere veya altyapıya ihtiyaç duymadan yüzde 99,99 saf hidrojen ve oksijen üretebilmesi, maliyet etkin, çevre dostu ve karmaşık olmayan bir enerji çözümü sunuyor.

Bu devrim niteliğindeki mikro hidrojen jeneratörleri, kolay ve uzun süreli kullanım için tasarlanmış. Kompakt, modüler sistemler, 14 yıldan fazla bir süre bakım gerektirmeden sürekli olarak çalışabilir. Sadece deiyonize su ve özel bir kimyasal formül gerektirerek güvenli ve verimli bir şekilde saf hidrojen üretirler.

Entegre yapay zeka, makine öğrenimi ve nesnelerin interneti, tamamen otonom optimizasyonu sağlayarak, özel eğitim veya beceri gerektirmeden işlemleri basitleştirir. Ölçeklenebilir, tak-çalıştır birimler, uzun vadede dayanıklı, temiz yakıt/enerji üretimi sağlar.

GWSO, Nexus’u hızla piyasaya sürmek için çalışıyor. Şirket, Nexus sistemlerinin satışlarının beş yıl içinde yıllık 500 milyon dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

Global Warming Solutions Inc. (GWSO), sera gazı emisyonlarını azaltmak için acil ihtiyaç duyulan yenilikçi teknolojilerin küresel bir geliştiricisidir. 

İlginizi çekebilir:  Bosch kamyon taşımacılığında hidrojene güveniyor
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER