Ana SayfaOTOMOTİVStellantis’ten Hysetco'ya hidrojenli araç filosu

Stellantis’ten Hysetco’ya hidrojenli araç filosu

Stellantis Pro One, hidrojenli araç pazarında liderliğini pekiştiriyor. Hidrojen gücüyle donatılmış Peugeot e-Expert, Hysetco filosuna katılıyor.

Hidrojen Haber- Stellantis Pro One, Avrupa’nın hidrojen mobilitesinde lider olan Hysetco’ya hidrojen araçlarının teslimatına başladı. Bu önemli adım, sürdürülebilir ve çevre dostu ulaşım çözümlerine doğru atılan büyük bir adım olarak görülüyor. Stellantis Pro One, ticari araç iş birimi, Peugeot e-Expert Hydrogen modellerini Hysetco’ya sunarak, hidrojen çözümlerinde öncü konumunu pekiştirdi. Bu teslimat, Avrupa’da (EU29) elektrikli pazar payında yüzde 33’ün üzerinde ve tüm enerji pazarında yüzde 31’in üzerinde bir pazar payı ile yılın hızlı bir başlangıcını simgeliyor.

Bu güçlü yıl başlangıcına ek olarak, Stellantis, Hysetco’ya, Avrupa’nın hidrojen mobilitesinde lider olan Fransız şirketine, önümüzdeki aylarda bir dizi Peugeot e-Expert Hydrogen teslim edecek. Bu araçlar, profesyonellere Hysetco paketi kapsamında sunulacak ve tüm ilişkili hizmetleri (bakım, onarım, sigorta, yedek araçlar, idari işlemler, eğitim vb.) içerecek ve özellikle yolcu taşımacılığı (tekerlekli sandalye erişimli taksiler, servisler vb.), lojistik veya diğer profesyonel kullanımlar (ticari araçlar olarak) için tasarlanacak.

İlginizi çekebilir:  Limak Çimento 2030 ‘da hidrojenli yakıt kullanacak
İLGİLİ HABERLER
- Advertisment -

POPÜLER HABERLER